LOC-Header.jpg

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de online inspiratieweek? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons, wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur te bereiken: (030) 207 40 67 of radicalevernieuwing@loc.nl.

 

BIJ TECHNISCHE VRAGEN TIJDENS DE ONLINE INSPIRATIEWEEK BEL DAN MET DE HELPSDESK: TEL: 085-0170142

Moet ik software installeren/downloaden om mee te kunnen doen?


Nee je hoeft geen software te installeren om mee te kunnen doen. Je hebt alleen toegang tot internet nodig via de browser Google Chrome of Mozilla Firefox.
Klopt het dat ik me, nadat ik me heb ingeschreven ook nog moet aanmelden voor Hopin?


Ja dat klopt. Hopin.to is de tool waar we mee werken om straks het event online aan te kunnen bieden. Je moet eerst een hopin account aanmaken, dat kan via deze link. De link van je opgegeven sessie(s) ontvang je, indien je je hebt aangemeld, een week voor aanvang per e-mail. Voor elke sessie ontvang je een eigen deelnamelink!
Is een webcam verplicht?


Nee een camera/webcam is niet verplicht. Als je je inschrijft voor een interactieve sessie waarbij alle toehoorders elkaar kunnen zien, dan is het wel van toegevoegde waarde. Beschik je over een webcam/camera dan kan je altijd zelf beslissen of je de camera aan of uit zet.
Hoe log ik in op 9-13 november 2020?


In Hopin dien je eerst onder je eigen account in te loggen. Heb je nog geen account in Hopin aangemaakt? Dan dien je deze eerst aan te maken. De link naar de online sessie(s) in Hopin, waar jij je voor hebt aangemeld, wordt ca 1 week voor aanvang naar je toegemaild. Voor elke sessie ontvang je een eigen deelnamelink!
Met wie neem ik contact op in geval van problemen op de dag van de sessie?


Indien je problemen hebt met inloggen of deelnemen aan de online sessie dan kun je telefonisch contact opnemen met de helpdesk van het event op telefoonnummer 085-0170142.
Is er een helpdesk tijdens het evenement?


Ja die is er. Tijdens de online Inspiratieweek van 9 t/m 13 november kan je contact opnemen met de helpdesk die speciaal is ingericht voor ons online evenement. Wanneer je problemen hebt met inloggen in Hopin of andere vragen bel dan naar 085-0170142
Waar vindt het evenement plaats?


Dit is een online evenement. Je hoeft niet te reizen naar een specifieke locatie. Je kan overal deelnemen zolang je maar toegang hebt tot internet via de browser Google Chrome of Mozilla Firefox.
Via welke apparaten kan ik het online evenement volgen?


Het evenement is toegankelijk vanaf een gewoner computer (desktop) of laptop. Via een tablet of mobiele telefoon is het ook te volgen, maar dit raden wij af omdat je in onze ogen een stuk beleving mist. Via een Android telefoon kun je zowel via Google Chrome of Mozilla Firefox inloggen en via een Apple telefoon kun je via Safari deelnemen. Je hebt geen app nodig.
Via welke browser kan ik het online evenement in Hopin volgen?


Het online evenement in Hopin is alleen via Google Chrome en Mozilla Firefox te volgen. Safari ondersteunt Hopin niet volledig en Microsoft Internet Explorer/Edge wordt helaas niet ondersteund. Heb je problemen met inloggen, kijk dan of je Hopin en de sessielink opent in Google Chrome of Mozilla Firefox. Is dit niet het geval, plak en knip de link dan naar Google Chrome of Mozilla Firefox. Mocht dat echt niet lukken probeer het dan in de browser waar het wel lukt. We kunnen dan helaas niet garanderen dat alles werkt.
Wat kan ik doen tijdens dit online evenement?


Je hebt je ingeschreven om de online week bij te wonen. Wij bieden verschillende inhoudelijke sessies aan, maar er is ook mogelijkheid om te netwerken met andere bezoekers tijdens de lunch elke dag van 12.00 – 13.00 uur. In de avonduren kan je via deze website live kijken naar RVV Late Nightshow, maandag t/m donderdag van 20.30 – 21.15 uur. Op vrijdag start de RVV Late Afternoon om 16.00 uur.
Kan ik collega’s vragen om ook mee te doen aan dit evenement?


Ja dat kan. Stuur de link naar deze website door en ze kunnen zich aanmelden.
De tijden van het evenement schikken mij niet. Kan ik nog steeds mee doen?


Veel sessies zullen opgenomen worden en komen na de Inspiratieweek online beschikbaar.
Hoe zit het met de beveiliging van de tool Hopin?


Hopin gaat goed met persoonsgegevens om en zullen deze nooit delen met een externe dienstverlener zonder je toestemming. Meer informatie over de privacy verklaring van Hopin kun je vinden op: https://hopin.to/privacy.